Magyar designer márka
nőknek és férfiaknak egyaránt
a fenntarthatóság jegyében

pm_logo_black

A PLAYAME termékeket egy magyar tervező készíti Budapesten!

Minőségi úszó- és sportruházat, amely nemcsak a kényelemről szól, hanem a környezetünk védelméről is. Ruháinkat az egyszerű és letisztult stílus, a kényelem, a nőiesség és a kortárs divat jellemzi.

Csomagolásunk újrahasznosított vagy részben újrahasznosított alapanyagokból készül.

A számlát e-mailben küldjük el, így az nem lesz benne a kapott csomagban.

Hiszünk abban, hogy a divat a környezettudatosságról is szólhat!

Termékeink olyan nők számára készültek, akik szeretik a kényelmet, és viselése közben magabiztosnak és vonzónak érzik magukat!

Először is tudnod kell, hogy évente 640 000 tonna „szellem” halászfelszerelés kerül a tengereinkbe. Ezek a halászhálók jelentős ideig (500 évig) sodródnak, és ez a probléma évről évre csak súlyosbodik. Ezeknek a csendes gyilkosoknak óriási a hatása! Továbbra is károsítják a tengeri élőlényeket, mivel ezek az eldobott halászhálók csapdába esnek és megfojtják az állatokat, és az élőhelyüket is elpusztítják.

Célunk, hogy a környezeti felelősségvállalást márkánk középpontjába helyezzük, ezért olyan anyagokat használunk, amelyek nem károsítják bolygónkat. Minden bikinink ECONYL® 100%-ban regenerált nejlonból készül, amely kidobott halászhálókból és egyéb nejlonhulladékból származik. 2013 óta 375 tonnányi kidobott halászháló került elő a tengerek fenekéről, és az ECONYL® eljárásban regenerálódott:

Ezt a fenntartható ECONYL® szálat az AQUAFIL fejlesztette ki. Évente több ezer tonna hulladékot mentenek meg szerte a világon, és egy kezelőközpontba szállítják, ahol a nejlonhulladékot feldolgozzák, és a legkevesebb víz és energia felhasználásával textilfonalakká alakítják.

lehetséges. Ezt követően Olaszországba küldik, ahol kiváló minőségű, környezetbarát szövetté alakítják, azaz:

· Ultra klórálló

· Ellenáll a napbarnító krémeknek és olajoknak

· 50+ UV védelmi faktor biztosítása

· Puha és sima

· Tökéletes illeszkedés biztosítása minden körülmények között

· Abszolút átláthatatlan

Szeretnél csatlakozni a hulladék újrafelhasználásához és segíteni a tengereink megtisztításában? Ezt most megteheti a legdivatosabb bikini vagy sportruházat megvásárlásával.

amit a vásárlók mondanak

Vásárlói vélemények